Internetový obchod s investičním zlatem ZlatoGS.cz

 

Pozor, obchod s investičním stříbrem společnosti G&S Solutions s.r.o. již nefunguje. Informace na této stránce jsou zastaralé a neaktuální. Tato doména může být vaše.

 

 

E-shop ZlatoGs.cz

Pro maximální komfort zákazníka provozuje společnost G&S Solutions s.r.o. internetový obchod na adrese ZlatoGS.cz. Během několika málo vteřin si v něm je možné vybrat zlatou minci, investiční zlatý slitek nebo sběratelskou minci, zaplatit přes internet a nechat si jej pohodlně poslat přepravní službou až do domu případně využít osobního odběru v centru Prahy.

 

Osobní převzetí v Praze 1

Mnoho lidí, zvláště pak při větších transakcích, upřednostňuje osobní setkání s obchodníkem a předání zboží v kamenné prodejně.  Nemusí se tak platit zásilka a její pojištění. Celý obchod je osobnější a důvěryhodnější.

G&S Solutions.s.r.o. kancelář v Praze 1



Poznejte, informujte se a pak se rozhodněte sami!

Do kamenné prodejny můžete přijít, aniž by jste měli v záměru cokoliv nakoupit. Přijďte si pohovořit a informovat se. Pokud nenakoupíte investiční zlato, nikdo se na Vás zlobit nebude. Jedním z hlavních cílů společnosti G&S Solutions s.r.o. je edukace široké veřejnosti. I proto provozuje internetový informační portál o investičním zlatě a stříbře.

 

 

Partner podporující přístup k svobodným informacím o investičním zlatu je ZlatoForum.cz

Zlato a stříbro - diskuse


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace